drevesnica JELEN

  V drevesnici z več kot stoletno tradicijo ponujajo kupcem sadike sadnega drevja in sicer; jablan, hrušk, višenj, češenj, breskev, marelic in ribeza. V ponudbi imajo tudi sadje v gajbicah in domač sveže stisnjen jabolčni sok.

  Kot zanimivost in nekaj drugačnega vam po želji, poleg uradne na sadiko namestijo tudi personalizirano etiketo, ki vsebuje razna voščila, posvetila ali kaj hudomušnega. S tem želijo ljudi vzpodbuditi, da podarijo drugačno darilo ob okroglih obletnicah, rojstvu, upokojitvi…- ko podariš drevo in ga posadiš, na nek način posadiš novo življenje, kar pa je v današnjem materialnem svetu neprecenljivo

   

  DREVESNICA JELEN

  https://www.facebook.com/drevesnica.jelen

  Arnače 23a, Velenje

  drevesnica.jelen@gmail.com

  041 501 842, 041 973 644

  kmetija pri MATEVŽU

  Poleg kislega zelja in repe ponujajo tudi sezonsko svežo zelenjavo, kot je sveže zelje, mlado zelje in repa, kisla repa in kisla zeljna glava, solata, med drugim pa tudi cvetačo, brstični ohrovt, paradižnik, papriko, kumare, peteršilj.
  Ponujajo tudi klobase in salame, krvavice, piščance.

  KMETIJA JEVŠNIK MARKO


  https://zelenjava-velenje.com/


  Laze 40, Velenje


  info@kislozelje.com
  041 454 902, 041 457 072

  kmetija OROZEL

  Kupcem ponujajo sezonsko zelenjavo (strošji fižol, korenje, paradižnik, čebula, fižol v zrnu, šparglje, paprika, česen, šalotka, krompir, solata, motovilec, zelje, bučke, kumare, rdeča pesa…).
  Prava poslastica na tržnici pa je njihova dišeča izabela. Ponudbo na tržnici so popestrili z dobrotami iz krušne peči. pečejo kruh, potice, žemlje, kvašene rogljičke in drobno pecivo.
  Izdeljujejo domače rezance, ribano kašo in mlince. Za vse uporabljajo različne moke (pšenična, ržena, ajdova, koruzna, pirina…) iz kmečkega mlina.

  Kmetija Orozel – Zdenka Orozel


  Laze 6, Velenje


  zdenka.orozel@gmail.com
  03 58 88 689 / 041 237 192